Студенти Університету Туган-Барановського у кулінарній подорожі зі Світланою Шептухою

Студенти ННІРГБТ здійснили віртуальну кулінарну подорож до Нідерландів зі Світланою Шептухою.

22 листопада 2022 р. магістри та бакалаври ОП «Ресторанні технології» та «Готельно-ресторанна справа» ННІГРБТ в рамках вивчення дисциплін «Етнічні кухні» та «Національні кухні країн світу» (лектор к. т. н., доцент Слащева Аліна Вячеславівна) прийняли участь у вебінарі на тему «Кулінарна подорож до Нідерландів зі Світланою Шептухою».

Світлана Шептуха зараз працює шеф-кухарем ресторану «La Bodega» у м. Гауда в Королівстві Нідерланди, тому вона поділилася своїм професійним баченням сучасної нідерландської кухні зсередини та своїми враженнями від кулінарних та гастрономічних особливостей цієї країни. Дізналися про регіональні особливості кухні, а також:

– що їдять мешканці Нідерландів щодня;

– якими є їх сніданки, перекуси, обіди та вечері;

– що таке нідерландський хотдог, голандська піца та голандські сашимі;

– які кулінарні та гастрономічні фетіши є в Нідерландах;

– заради яких гастрономічних ласощів потрібно відвідати цю країну та що потрібно обов’язково скуштувати в Нідерландах;

– чим відрізняється ресторанне господарства Європи та які є особливості роботи професіоналів у сфері HoReCa у європейських країнах.

Було дуже захоплююче, та у багатьох залишилося враження, що подорож була не віртуальною, а реальною. Дякуємо Світлані за цікавий та актуальний вебінар для розширення професійних компетенцій наших здобувачів ВО!

123 разів прочитано