Студенти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» на онлайн-вебінарі

22 вересня 2021 р. для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня ВО «магістр» та «бакалавр» денної та заочної форм навчання (групи ХТ-20м, ХТ-21м, зХТ-20м, зХТ-21м, ГРС-20м, зГРС-20м, ХТ-18, ГРС-19) відбувся онлайн-вебінар на тему «Практичні аспекти формування безпечності кондитерської продукції в рамках реалізації системи НАССР».

Вебінар проводила Люшинська Альона, технолог Департаменту кондитерської продукції групи компаній «Fozzy Group» (м. Київ). Координатор вебінару доцент кафедри ТПРГГРСП Слащева А. В.

Група компаній «Fozzy Group» – одна з найбільших торгово-промислових груп України, бізнес-інтереси якої, крім торговельних мереж (супермаркети «Сільпо», делікатес-маркети «Le Silpo», оптові гіпермаркети «Fozzy», магазини біля дому «Фора» та “маркети супер” «Thrash!Траш!»), охоплюють виробництво продуктів харчування (ТМ «Премія», «Premіya Select», «Повна чаша», «EXTRA!», Ніжинський консервний завод тощо) та ресторанний бізнес («У Хромого Пола», «POSITANO», «ESCOBAR», «WHO&WHY.DRINKERY bar» та інші). Компанія «Fozzy Group» постійно удосконалює систему контролю якості продукції, тому її працівники мають великий досвід у практичних особливостях виробничого та документального впровадження системи НАССР.

Майбутні бакалаври та магістри харчової галузі та індустрії гостинності мали можливість засвоїти цікаву інформацію щодо практичного впровадження вимог сучасного харчового законодавства України, а також поспілкуватися та задати питання. Вебінар проводився в рамках вивчення дисциплін «Безпека харчових продуктів та НАССР у галузі» та «Система НАССР у готельному та ресторанному господарстві».

45 разів прочитано