В Університеті Туган-Барановського пройшла конференція «Кухні народів ЄС»
В Університеті Туган-Барановського пройшла конференція «Кухні народів ЄС», до якої долучилися студенти гр.. ХТ-21/20, ГРС-21/20 кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.
Європейський Союз (ЄС) є політичним та економічним союзом з 27 держав. Всі країни Європи різноманітні і дивовижні. Попри деякі загальні риси, більшість європейських держав дуже самобутні. У кожного народу свої, історично сформовані особливості харчування, які пов’язані з географічним положенням, історією країни, її економікою, народними традиціями, віросповіданнями, і в силу цієї обставини кулінарія стала об’єктом вивчення не тільки фахівців харчування, а й етнографів, істориків.
Конференцію підготували і провели асистент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Боднарук О. А. та бібліотекар Мачульська М. І.