Гостьова лекція із сучасних технологій хлібопечення від відомої бренд-шеф-пекаря

07 березня 2023 р. магістри та бакалаври ОП «Ресторанні технології» в рамках вивчення дисциплін «Харчові технології» та «Технологічні основи безпеки харчових продуктів» (лектор к. т. н., доцент Слащева Аліна Вячеславівна) відбувся гостьовий лекторій на тему «Технологічні особливості сучасного тістоведення. 12 технологічних процесів від замісу до випікання», до якого долучилися і викладачі університету.

Лекторій проводила Віта Ланська (Козар) – відома в Україні та за кордоном бренд-шеф-пекар, керівник Департаменту «Bakery» «Restotia Group»  http://restoria-group.com.ua/ (м. Київ), викладач із хлібопечення у кулінарній школі «Chefs Academy»  http://chefs-academy.com/, шеф-координатор із хлібопечення у «Resto Space» http://restospace.com.ua.

Майбутні бакалаври та магістри харчової галузі мали можливість засвоїти цікаву і корисну інформацію щодо сучасних технологій тістоведення, проаналізувати сучасні наукові підходи щодо створення нових технологій хлібобулочних виробів, визначити проблеми у галузі та шляхи їх практичного рішення.

Впевнені, що набуті знання сприятимуть підвищенню рівня науково-теоретичної та професійної підготовки наших здобувачів ВО.

Колектив ДонНУЕТ та студентство дякує Віті Дмитрівні за цікавий, насичений, мотивуючий лекторій та з нетерпінням чекає на нові зустрічі!

15 разів прочитано