Участь Університету Туган-Барановського у круглому столі “Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності”
Участь Університету Туган-Барановського у круглому столі “Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності“
Завідувач кафедри, виикладачі та студенти кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університет Туган-Барановського з задоволенням взяли участь у круглому столі “Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності”, який був організований Чернівецьким торговельно-економічним інститутом ДТЕУ. Цей захід відбувся 31 березня 2023 року.
Учасники круглого столу мали можливість прослухати та обговорити цікаві доповіді від практиків готельного та ресторанного бізнесу:
Ірина Магалецька, кервіник відділу навчання «Reikartz Hotel Group» – тема доповіді «Особливості діяльності Reikartz Hotel Groupв Україні під час воєнного стану»;
Сергій Совенко, шеф-кухар, кулінарний експерт, член суддівських колегій міжнародних конкурсів кулінарного мистецтва – тема доповіді «Особливості розвитку ресторанного бізнесу м. Львів під час війни»;
Олександр Чорний,сертифікований бізнес-тренер, керівник та засновник Smrt Education Hotel School – тема доповіді «Оосбливості просування готельних послуг під час воєнного стану»;
Віктор Тітов, бренд-шеф мережі ресторанів G-Group, засновник Асоціації шеф-кухарів Півдня України, Організатор Кубка України з Кулінарії в 2016, 2017, 2018 р, організатор проєкту «Дні української кухні» – тема доповіді «ХоРеКа Одеси під час воєнного стану. Перспективи та можливості відновлення у поствоєнний період».
Дуже вдячні за запрошення доценту кафедри харчових технологій, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ Тетяна Незвещук-Когут та можливість долучитися до обговорення!