Готуємо з Університетом Туган-Барановського
Кондитерські дива студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»
У 1 семестрі 2021-2022 н. р. вперше стартувала нова навчальна дисципліна «Основи кондитерського та пекарського мистецтва», метою якої є формування у здобувачів вищої освіти сучасного наукового світогляду та системи спеціальних знань у галузі кондитерського та пекарського мистецтва. Студенти в теорії та на практиці в сучасній лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва вивчають основи кондитерського та пекарського мистецтва.
Під керівництвом викладачів кафедри: доцента Сімакової Ольги Олександрівни та асистента Пусікової Олени Анатоліївни студенти набувають вмінь та навичок у технологічному процесі виробництва борошняних кондитерських виробів, відпрацьовують асортимент та підбирають і використовують сучасні добавки.
5 жовтня було проведено лабораторне заняття у студентів груп: ХТ-20 та ГРС-20 на тему «Технологія приготування бісквітного тіста та виробництво кондитерських виробів із нього».
На дегустацію були надані кондитерські вироби:
– торт з бісквіту основного (з підігріванням) з білковим кремом з ківі та шоколадною крихтою;
– торт «Сніжний» з бісквіту Буше з апельсиновим просоченням, шоколадом та м’ятою.
Побажаємо студентам творчого натхнення та нових кондитерських фантазій!