Гостьовий лекторій для майбутніх рестораторів та фахівців індустрії гостинності

3 лютого 2022 р. для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» ступеня ВО «магістр» та «бакалавр» ННІРГБТ та ННІБГ денної та заочної форм навчання відбувся гостьовий лекторій на тему «Науково-практичні аспекти створення інноваційних технологій замороженої десертної продукції», до якого долучилися і викладачі університету.

Лекторій проводила Золотухіна Інна Василівна, д-р техн. наук, доцент кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (м. Харків). Координатор – доцент Слащева А. В.

Майбутні бакалаври та магістри харчової галузі та індустрії гостинності мали можливість засвоїти цікаву інформацію щодо сучасних трендів та інновацій у технологіях морозива, проаналізувати сучасні наукові підходи щодо створення нових технологій заморожених десертів, визначити проблеми у галузі та шляхи їх практичного рішення.

«Смачна» тема викликала велику зацікавленість, здобувачі задавали багато питань лекторці та активно дискутували на тему харчових добавок у морозиві, можливості створення несолодкого морозива і, навіть, морозива для домашніх улюбленців. Можливо, це буде мотивацією для створення майбутніх стартапів?

Впевнені, що набуті знання сприятимуть підвищенню рівня науково-теоретичної та професійної підготовки наших здобувачів ВО. Колектив Університету Туган-Барановського та студентство дякує Інні Василівні за цікавий, насичений, мотивуючий лекторій та з нетерпінням чекає на нові зустрічі!

402 разів прочитано