Студентів Університету Туган-Барановськогозапрошуютьна вебінар від представників «КРИВОРІЖХЛІБ»
Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського запрошує 23 листопада 2022р. о 13.00 всіх, хто цікавиться питаннями розвитку ринку хлібобулочних виробів, сучасними технологіями в цій галузі, управлінням якістю продукції відвідати вебінар
«ТОВ «КРИВОРІЖХЛІБ»: ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ В ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС – ТЕХНОЛОГІЇ, УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ, МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ СИРОВИНИ ТА ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»
Спікери:
- Корнієнко В. М., заступник директора з виробництва
- Осадчук В. М., головний технолог
- Сорока Л. І. – завідувач лабораторії
- Блюдо Г. О. та Лозовик С. Ф. – приймальник-здавальник харчової продукції, випускники ДонНУЕТ
· Вебінар пройде за допомогою Zoom. Запрошуються усі бажаючі.
· Ідентифікатор конференції: 715 4429 0363
· Код доступу: 1VgcGX