Студентів Університету Туган-Барановськогозапрошуютьна вебінар від представників «КРИВОРІЖХЛІБ»

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського запрошує 23 листопада 2022р. о 13.00 всіх, хто цікавиться питаннями розвитку ринку хлібобулочних виробів, сучасними технологіями в цій галузі, управлінням якістю продукції відвідати вебінар

«ТОВ «КРИВОРІЖХЛІБ»: ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ В ТЕПЕРІШНІЙ ЧАС – ТЕХНОЛОГІЇ, УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ, МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ СИРОВИНИ ТА ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»

Спікери:

  • Корнієнко В. М., заступник директора з виробництва
  • Осадчук В. М., головний технолог
  • Сорока Л. І. – завідувач лабораторії
  • Блюдо Г. О. та Лозовик С. Ф. – приймальник-здавальник харчової продукції, випускники ДонНУЕТ

· Вебінар пройде за допомогою Zoom. Запрошуються усі бажаючі.

· Ідентифікатор конференції: 715 4429 0363

· Код доступу: 1VgcGX

35 разів прочитано