Готуємо з Університетом Туган-Барановського (Ч.І)

Десерти із заварного тіста студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа»

2 листопада відбулися чергові лабораторні заняття у студентів груп: ХТ-20, ХТ-19, ХТ-18, ГРС-20, ГРС-19, присвячені приготуванню кондитерських виробів із заварного тіста (еклерів, профітролів, тортів  тощо) з дисципліни «Основи кондитерського та пекарського мистецтва».

Цього разу заняття проводилися в незвичному для лабораторних робіт форматі «он-лайн» вдома на власних кухнях.

Під керівництвом викладачів кафедри технології в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Сімакової Ольги Олександрівни та Пусікової Олени Анатоліївни студенти відпрацювали технологію виготовлення виробів із заварного тіста та оздоблювальних напівфабрикатів, вимоги до  їх оформлення і подавання.

На дегустацію  студентами були представлені вироби:

  • еклери з кремом із збитих вершків з какао та згущеного молока з шоколадною помадкою;
  • еклери з банановим, полуничним кремом та кремом із ківі;
  • заварні тістечка-кільця з кремом із сиру та згущеного молока;
  • профітролі з кремом із чорної смородини;
  • профіторолі с червоною ікрою;
  • різноманітні торти із заварного тіста з різними начинками.

Побажаємо хлопцям та дівчатам нового досвіду і нових дивовижних відкриттів, легкого і безперешкодного руху вперед – до нових успіхів!

 

54 разів прочитано