Переддипломна практика магістрів Університету Туган-Барановського

Магістри спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної та заочної форм навчання завершили проходження переддипломної (виробничої) практики, яка є невід’ємною складовою навчання з метою удосконалення професійної підготовки, підвищення рівня професійних знань, умінь та навичок випускників, а також підготовки і написання кваліфікаційної роботи.

Під час проходження переддипломної (виробничої) практики здобувачі ВО ознайомилися з діяльністю підприємств-баз практики, проаналізували організацію їх роботи та стан впровадження сучасних технологій, оцінили економічну ефективність господарської діяльності, виконати індивідуальне завдання, а також зібрали матеріали, необхідні для виконання кваліфікаційної роботи.

Дякуємо нашим стейкголдерам (підприємствам ресторанного господарства м. Кривий Ріг, готелям «Оптима Делюкс» та «Park House», ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг») за плідну співпрацю та можливість закріплювати теоретичні знання магістрів у практичних умовах!

34 разів прочитано