Практичний семінар для студентів ННІРГБТ від власника крафтового виробництва

«Крафтові технології та гастрономічні інновації як сучасний тренд розвитку малого бізнесу в Україні» – практичний семінар для студентів ННІРГБТ від власника крафтового виробництва

09 лютого 2022 р. для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ступеня ВО «магістр» та «бакалавр» відбувся практичний семінар на тему «Крафтові технології та гастрономічні інновації як сучасний тренд розвитку малого бізнесу в Україні».

Спікер – Лук’янов Олег Олегович, випускник ДонНУЕТ та власник крафтового бізнесу із виробництва мармеладу та печива (м. Маріуполь-Северодонецьк). Координатор заходу – доцент Слащева А.В.

Семінар проводився очно в ННІ бізнесу та гостинності (м. Маріуполь), студенти та викладачі ННІРГБТ (м. Кривий Ріг) мали змогу долучитися за допомогою Zoom.

Майбутні магістри та бакалаври мали можливість засвоїти цікаву інформацію щодо особливостей організації власного малого бізнесу, головних сучасних крафтових та гастрономічних трендів в Україні, подивитись відео з крафтового виробництва та розібратись у технологічних тонкощах приготування шарового мармеладу та затяжного печива.

Здобувачі ВО активно задавали спікеру актуальні питання щодо перспектив створення власних крафтових стартапів, дискутували та уважно слухали поради.

Олег Олегович запропонував студентам зворотній зв’язок та всіляку підтримку, якщо вони захочуть відкрити власний малий бізнес.

Ми впевнені, що мотиваційні поради від нашого спікера щодо організації власного бізнес-проєкту у сфері крафтових виробництв та HoReCa стануть у нагоді нашим майбутнім випускникам.

Дякуємо пану Олегу за цікавий та актуальний семінар для розширення професійних компетенцій наших здобувачів ВО!

703 разів прочитано