Університет Туган-Барановського представляє: смакові несподіванки від Світлани Шептухи
Друзі, Університет Туган-Барановського продовжує готувати за рецептами та порадами Світлани Шептухи! Сьогодні несподіваний рецепт: риба з ваніллю.
Світлана Шептуха запевняє, що дорадо з ваніллю – це неймовірно смачно!
Головне – розуміти різницю між ванільним цукром або порошкової ванілі. Це зіпсує смак гіркотою. Використовувати під час маринаду екстракт ванілі!
Витягніть хребет через спину і розкрийте її кишенею (як видно на другому фото) і натріть її екстрактом ванілі або зернами стручків ванілі. Зовсім трохи, аби не перебити аромат риби.
Посоліть. Запікайте. Пасуватиме овочевий гарнір, підсмажений на вершковому маслі з розмарином і часником.
Спробуйте!