Практичний вебінар «Адаптація випускників ДонНУЕТ до роботи в закладах ресторанного господарства в умовах воєнного стану»
29 листопада 2022 року для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Адаптація випускників ДонНУЕТ до роботи в закладах ресторанного господарства в умовах воєнного стану».
Практичний вебінар проводився також в рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства».
· Спікер вебінару – Протасова Тетяна Миколаївна, керуюча підприємством харчування компанії «КорпусГруп Фуд”, м. Тростянець.
· Модератор вебінару – Сімакова Ольга Олександрівна, доцент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.
На вебінарі були розглянуті питання стосовно адаптації майбутніх випускників до роботи в закладах ресторанного господарства в умовах воєнного стану, надані практичні поради здобувачам вищої освіти зі свого особистого досвіду.
Спікер розповів про види та форми продовольчого, матеріально-технічного забезпечення свого закладу, особливості організації трудових процесів, оперативне планування виробництва; розглянув загальні принципи організації виробничого процесу, сутність організації процесу повсякденного обслуговування у підприємстві харчування, особливості і правила подавання страв і напоїв.
Тетяна Миколаївна з задоволенням ділилася власним досвідом організації роботи у ресторанному господарстві в умовах воєнного стану.
Здобувачі вищої освіти ознайомились з корисною та цікавою інформацією щодо особливостей організації роботи в закладах ресторанного господарства в умовах воєнного стану, а також поспілкувалися та задали питання.