Готуємо з ННІ бізнесу та гостинності Університету Туган-Барановського 

Студенти ННІБГ вивчають дисципліну “Основи кулінарії”. Студенти в теорії та на практиці вивчають основи кулінарного мистецтва.

Під керівництвом викладачів кафедри економіки та бізнесу, доцента Слащевої Аліни Вячеславівни та асистента Зирянова Владислава Вікторовича, студенти набувають вмінь та навичок підготовки сировини до виробництва страв і виробів.

Практичне заняття у студентів груп ГРС-20 та ПТБД-20 на тему «Механічна кулінарна обробка овочів та приготування напівфабрикатів» відбулося у онлайн форматі.

При підготовці до практичного заняття було теоретично розглянуто: інвентар для нарізання овочів, кулінарні особливості французької та японської нарізки овочів, фігурні способи нарізання овочів, основи карвінгу.

Практичне завдання полягало у відпрацюванні способів французької нарізки овочів (батоне, бланкет, жульєн, файн-жульєн, брюнуа, сизлє, крудіте, рондель, емансе, облік, мірпуа, пейзан, нуазет, дюшес, турне, конкасе) та технік нарізання шифонад, гофре, флуте, турне, фанінг.

Враховуючи карантинні обмеження, студенти відпрацьовували навички в онлайн режимі під керівництвом викладачів, а потім презентували результати роботи в групі, продемонтувавши свою креативність та кулінарні таланти.

471 разів прочитано