Готуємо онлайн з Університетом Туган-Барановського

Лабораторна робота з дисципліни ТПРГ студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Студенти гр. ГРС-20 не дивлячись на карантинні обмеження, провели лабораторне заняття онлайн, де готували перші страви під керівництвом асистента кафедри Боднарук О. А..

Студенти готуючи вдома, все одно відпрацьовували основні технологічні процеси в приготуванні перших страв, консультуючись онлайн з викладачем, заняття проходило в незвичному режимі, але було дуже цікаво працювати, ніби кожен був один в одного в гостях, така атмосфера проведення лабораторної роботи надавала певного оптимістичного та гарного настрою всім присутнім на онлайн занятті, студенти готували свої страви згідно за номером варіанту, що стало ще цікавіше, тому що не одна страва не повторювалася.

Наприкінці заняття, кожен студент захищав свою страву та проводив органолептичну оцінку готовій страві.

По закінченню заняття студенти мали щасливий блиск в своїх очах, адже готуючи з любов’ю кожна страва стає самою найсмачнішою, хоч в технологічних процесах допускалися помилки в приготуванні страв, (адже не робить помилки тільки той, хто взагалі нічого не робить), всі помилки були розглянуті та опрацьовані разом з викладачами Слащовой А. В. та Боднарук О.А.

Бажаємо студентам кулінарного натхнення, на слідкуючій лабораторній роботі.

45 разів прочитано