Бібліотека Університету Туган-Барановського інформує: видання з ресторанної справи
Перелік періодичних електронних видань з ресторанної справи.
- Напої. Технології та інновації – науково-аналітичне фахове видання http://techdrinks.info/archive/
- Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації – наукове фахове видання за спеціальностями: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа». Журнал виходить 2 рази на рік http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/
- Інновації та технології в сфері послуг і харчування – наукове видання http://itsf.chdtu.edu.ua/about
- Готельний та ресторанний бізнес – інформаційно-ділове видання http://prohotelia.com/magazine/
- Економіка та суспільство – наукове фахове видання. Спеціальності: 051 – Економіка; 071 – Облік і оподаткування; 072 – Фінанси, банківська справа та страхування; 073 – Менеджмент; 075 – Маркетинг; 076 – Підприємництво, торгівля та біржова діяльність;
241 – Готельно-ресторанна справа; 242 – Туризм; 292 – Міжнародні економічні відносини. Журнал виходить щомісяця https://economyandsociety.in.ua/