Відгуки студентів спеціальності «Харчові технології» про виїзне заняття на базі «Криворіжхліб»

Здобувачі другого рівня вищої освіти (магістри) спеціальності «Харчові технології» вивчають дисципліну «Управління якістю та методи дослідження в ресторанному господарстві». Гарантом ОП «Ресторанні технології», першим проректором Університету Туган-Барановського Р.П. Никифоровим та викладачем кафедри к.т.н., доцентом Горяйновою Ю.А.  для студентів груп ХТ-21М та зХТ-21М було організоване виїзне заняття на базі ТОВ «Криворіжхліб».

Читайте також: Магістри спеціальності «Харчові технології» на виїзному занятті в ТОВ «Криворіжхліб»

Декілька відгуків студентів.

Хуторнюк Тетяна, гр. зХТ-21М: «Під час заняття цікаво було побачити весь шлях народження хліба. Ми ознайомилися з процесом замішування тіста, технологією випікання. Ми відчули чудовий запах свіжого хліба. Вдячні працівникам хлібокомбінату за заняття, за смачну дегустацію. Як викладач фахового коледжу, буду застосовувати отриману інформацію в своїй роботі».   

Михайловська Дар’я, гр. зХТ-21М:   «Хочу виразити подяку керівництву та співробітникам ТОВ «Криворіжхліб» за високу якість продукції, нелегку працю. Найсвіжіший та смачний хліб! Було дуже цікаво!» 

Філіппова Олександра, гр.ХТ-21М: «Заняття пройшло на високому рівні. Три роки тому я вже була на ТОВ «Криворіжхліб». Це була загальна екскурсія. Сьогодні я дізналася значно більше про якість продукції хлібокомбінату. Нас ознайомили з основними приміщеннями – холодильні камери, комори для збереження сухої сировини, виробнича лабораторія. Продукція дуже смачна! На всіх етапах її виробництва та зберігання дотримуються вимог до якості. Загальне враження від заняття – позитивне».

Сподіваємося, що отримані знання магістри спеціальності «Харчові технології» застосують в своєму подальшому професійному житті.

 

62 разів прочитано