Практичний вебінар «Сучасні методи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства» в Університеті Туган-Барановського

25 жовтня 2022 року для здобувачів вищої освіти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Сучасні методи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства».

  • Спікер вебінару – Світлана Адамчук, керуюча кафе «HAVALO”, м. Кривий Ріг.
  • Модератор вебінару – Сімакова Ольга Олександрівна, доцент кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

На вебінарі були висвітлені питання стосовно сучасних форматів ресторанного бізнесу, а саме: Fast Casual, Restaurant Quick Service, Casual Dining, Street food, Fast food, Food Court, Free flow, Fine Dining, Quick&casual тощо. Були розглянуті сучасні методи обслуговування споживачів у таких закладах ресторанного господарства.

Спікер з задоволенням ділився власним досвідом роботи у ресторанному бізнесі та перспективами кар’єрного зростання у своєму закладі ресторанного господарства.

Здобувачі вищої освіти ознайомились з корисною та цікавою інформацією щодо особливостей діяльності ресторанів України та Кривого Рогу, а також поспілкуватися та задати питання.

251 разів прочитано