Практичний вебінар на тему «Тренди ресторанного ринку в час війни і часи після перемоги» в Університеті Туган-Барановського

За ініціативи кафедри  технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського 14 жовтня  2022 р.  для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 181 «Харчові технології» та 242 «Туризм»  бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся  практичний вебінар на тему «Тренди ресторанного ринку в час війни і часи після перемоги».

Спікер вебінару –  Андрій Магалецький, керуючий партнер компанії «Restetika”, президент Асоціації кулінарів України.

Модератор вебінару – Ніколайчук Ольга Анатоліївна,  завідувач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

На вебінарі були висвітлені питання:

  1. основні завдання та тенденції розвитку вітчизняного ресторанного ринку в умовах війни;
  2. міжнародна підтримка України з боку міжнародної організації WCK;
  3. ключові проблеми, з якими зіштовхуються ресторатори в сучасних умовах;
  4. особливості роботи ресторанів після війни;
  5. сучасні світові тренди розвитку ресторанного ринку.

Спікер з задоволенням ділився власним досвідом роботи у сфері HoReCa, особливостями заснування власного бізнесу у сфері ресторанних та консалтингових послуг, участі у міжнародних проєктах, волонтерській діяльності тощо.

Майбутні бакалаври та магістри мали можливість ознайомитись цікаву інформацію щодо особливостей діяльності ресторанних закладів України, а також поспілкуватися та задати питання.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського щиро дякує Андрію Магалецькому за грунтовну, актуальну та корисну інформацію щодо сучасного стану та перспектив розвитку ресторанного ринку, відкритість, позитив та бажання ділитися власним досвідом! Сподіваємося на продовження плідної співпраці!

291 разів прочитано