Підписано договір про співпрацю між Університетом Туган-Барановського та ГО «Асоціація кулінарів України»

За сприяння кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва для налагодження співпраці підписано договір про співпрацю між Університетом Туган-Барановського та ГО «Асоціація кулінарів України».

Асоціація кулінарів України функціонує з 1997 році та є всеукраїнською громадською, професійною, творчою організацією, що об’єднує кулінарів та профі ресторанного бізнесу. З 2002 року входить до Всесвітньої асоціації кулінарів світу (World Association of Culinary Societies).

Сторінка у ФБ

Основними напрямками діяльності ГО «Асоціація кулінарів України» є об’єднання професійних шефів, різноманітні заходи щодо відродження національної кухні та виведення української кулінарії на міжнародний рівень.

В сучасних умовах Асоціація активно займається волонтерською діяльністю.

Предметом договору про співпрацю між кафедрою технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського та ГО «Асоціація кулінарів України» є співробітництво щодо всебічного сприяння взаємодії науки, техніки i технологій, поширення найкращого практичного досвіду, проведення спільних консультацій, відкритих столів, публічних заходів, майстер-класів професійної майстерності для студентів та викладацького складу Університету.

Сподіваємося на успішну спіпрацю!

63 разів прочитано