Харчова лабораторія Університету Туган-Барановського

До дня працівника харчової промисловості, що святкують 17 жовтня, Університет Туган-Барановського представляє харчову лабораторію.

Міжгалузева науково-дослідна лабораторія «Інноваційні технології готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв» створена у 2018 році на базі кафедри технологій ресторанного господарства, готельно-ресторанної справи та підприємництва і кафедри загальноінженерних дисциплін та обладнання.

Метою наукової діяльності лабораторії є проведення досліджень, спрямованих на визначення стратегії інноваційного розвитку технологій готельно-ресторанного бізнесу, його господарства та створення технологічного обладнання для виробництва безпечних продуктів харчування для людей, що мешкають і працюють на територіях з техногенним забрудненням, впровадження результатів дослідження у виробництво та навчальний процес.\

Лабораторія Університету Туган-Барановського оснащена сучасною технікою, де студентська молодь Університету відпрацьовує свої професійні навички під керівництвом досвідчених викладачів.

В лабораторії проводяться різноманітні майстер-класи, презентації для школярів. До Університету Туган-Барановського також завітали представники Асоціації «UCM-Italy» із серією майстер-класів із приготування різотто, італійської пасти та піци.

61 разів прочитано