Університет Туган-Барановського інформує: ресторанне обслуговування (ВІДЕО)

Представник Асоціації «U.C.M.-Italy» Добрелія Аліна провела майстер-клас з ресторанного обслуговування в італійських ресторанах для студентів Університету Туган-Барановського. Як це було – дивимось!

Презентація проєкту EuroEst 2022 для студентів Університету Туган-Барановського

09.12.2021р. відбулася презентація проєкту EuroEst 2022 для нових майбутніх практикантів та перший майстер-клас для майбутніх офіціантів від наших партнерів Асоціації «U.C.M.-Italy» UCM – Progetto inclusione cucina Italiana – Euroest

Офіціанти розбирали найпростіші діалоги в ресторані, повторювали сервірування італійською. І це тільки початок!

 

Університет Туган-Барановського інформує: кіно про Чорнобиль

Університет Туган-Барановського інформує: 14 грудня відзначається День вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Пропонуємо до перегляду короткий метр «Двері» (2008)

 Університет Туган-Барановського пам’ятає: День ліквідатора 

Університет Туган-Барановського інформує: 14 грудня відзначається День вшанування пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Цьогоріч відзначаються 35-ті роковини від дня катастрофи.

Силами понад 600 тисяч ліквідаторів за рекордно короткий термін, 206 днів, у 1986 році було побудовано об’єкт «Укриття». Це перша захисна споруда, яка дозволила пом’якшити згубний вплив мирного атома, що вийшов з-під контролю.

Університет Туган-Барановського пам’ятає подвиг ліквідаторів!  Пам’ятаємо…

Університет Туган-Барановського інформує: День різдвяного светра

Університет Туган-Барановського інформує: щороку 13 грудня відзначається День різдвяного светра.

Теплий в’язаний светр з різдвяною тематикою став популярним в Ірландії і Англії в 80-х роках, після того, як телеведучий популярного шоу «The Cosby Show», Білл Косбі, приміряв на себе новий образ з таким светром.

Університет Туган-Барановського бажає всім тепла і затишку!

ві

В Університеті Туган-Барановського активно проходить захист кваліфікаційних робіт

9 грудня 2021 року в навчально-науковому інституті готельно-ресторанного бізнесу та туризму відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальностей:

  •  076 “Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність”
  • 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання.

Із гордістю повідомляємо, що всі здобувачі груп зГРС-20М та зПТБД-20м успішно захистили свої кваліфікаційні роботи!

Тематика магістерських робіт охоплювала:

  • за спеціальністю 076 “Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність”, ОП “Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність” – сучасні питання діяльності підприємницьких та торгівельних структур (управління активами та прибутком підприємств тощо, шляхи розвитку торгівлі на регіональному рівні),
  • за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», ОП «Готельно-ресторанний бізнес» – сучасні дослідження ринку готельних та ресторанних послуг України, питання підвищення ефективності функціонування субєктів готельно-ресторанного бізнесу (автоматизація управління ресторанного підприємства як засіб підвищення ефективності).

Бажаємо нашим випускникам професійних успіхів і досягнень у подальшому житті!!!

Готуємо з Університетом Туган-Барановського 

Шоколадні десерти на лабораторній роботі з курсу «Основи кондитерського та пекарського мистецтва». Студенти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» Університету Туган-Барановського готували на своїх кухнях вироби з шоколаду.

Під керівництвом викладачів кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Сімакової Ольги Олександрівни та Пусікової Олени Анатоліївни студенти Університету готували страви на своїх власних кухнях.

На дегустацію студентами були представлені вироби:
🍽 різноманітні шоколадні цукерки (з грильяжем, джемом, горіхами, сухофруктами) ;
🍽 різноманітні види шоколадних брауні;
🍽 капкейки;
🍽 шоколадний фондан;
🍽 шоколадна панакота;
🍽 торт з горіхами, сушеними бананами та заварним кремом;
🍽 торт із чорного шоколаду з апельсином.

Студенти Університету Туган-Барановського на майстер-класі від партнерів Асоціації «U.C.M.-Italy»

У навчально-науковому інституті бізнесу та гостинності Університету Туган-Барановського 09.12.2021 р. пройшов майстер – клас від наших партнерів Асоціації «U.C.M.-Italy» UCM – Progetto inclusione cucina Italiana – Euroest по програмі Культура італійської кухні.

Наші студенти знайомилися з різними видами паст, навчилися готовити “Cicatelly” та “Cavatelly” з помідором та базиліком, долучалися до готування піци, а саме цікаве, що спілкуватися намагалися на італійської мові.

Університет Туган-Барановського інформує: захист кваліфікаційних робіт

В Університеті Туган-Барановського активно продовжується захист кваліфікаційних робіт студентів-магістрів.

Захист кваліфікаційної роботи англійською мовою на здобуття ступеня вищої освіти “Магістр” за освітньою програмою “Менеджмент”. Здобувач вищої освіти Д’яченко Віталина Андріївна. Керівник : д.е.н., доцент, професор кафедри економіки та бізнесу Хаврова К.С.

Співпраця Університету Туган-Барановського та Туристичного центру КОМАНДОР

Кафедрою туризму та країнознавства Університету Туган-Барановського було укладено договір про співпрацю з Туристичним центром КОМАНДОР.

Пріоритетним напрямком діяльності Туристичного центру КОМАНДОР (засновник, інструктор з гірського туризму Курочкін Григорій) є науковий туризм, що має на меті участь в реальних наукових проектах і експедиціях. В даний час Туристичний центр КОМАНДОР працює в наступних напрямках:

  • Орнітологія
  • Палеонтологія
  • Мінералогія
  • Геологія

Бажаючих взяти участь у екскурсіях-тренінгах, експедиціях та займатися науковим туризмом запрошуємо звертатися на кафедру туризму та країнознавства Університету Туган-Барановського (ауд. 513) або до Туристичного центру КОМАНДОР за телефоном +380676342224.