Студенти Університету Туган-Барановського долучилися до вебінару з соціального підприємництва в Україні

За ініціативи кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва 10 листопада 2022 р. для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 241 «Готельно-ресторанна справа», 281 “Пубічне управління та адміністрування” бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти, 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Соціальне підприємництво в Україні як сучасний тренд розвитку: особливості, фінансові аспекти».

Спікер – Гладкова Ірина Олександрівна, в.о начальника відділу перспективного розвитку району, інвестицій та інновації виконкому Саксаганської міської у місті Ради.

Модератор вебінару – Ніколайчук Ольга Анатоліївна, завідувач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

На вебінарі були висвітлені питання:

1.сутність та особливості соціального підприємництва та соціальних підприємств;

2. соціальне підприємництво в Україні та світі;

3. досвід соціального підприємництва в м. Кривий Ріг;

4.проблеми соціального підприємництва в Україні на сучасному етапі.

Учасники брали активну участь в обговоренні та мали змогу поставити питання спікеру щодо проблем та перспектив розвитку соціального підприємництва в умовах вітчизняного бізнесу та світового досвіду діяльності соціальних підприємств.

Майбутні бакалаври та магістри брали активну участь в обговоренні матеріалу та задавали питання.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського щиро дякує Ірині Гладковій за актуальну та корисну інформацію щодо особливостей соціального підприємництва! Сподіваємося на продовження плідної співпраці!

212 разів прочитано