Університет Туган-Барановського готує за рецептами Світлани Шептухи
Університет Туган-Барановського захоплюється тим, як відома бренд-шеф Світлана Шептуха може створювати смачні шедеври за простими рецептурами. Сьогодні готуємо маффіни.
Інгредієнти:
250 г пшеничного борошна
160 г цукру
1 пакетик розпушувача
дрібка солі
1 пакетик ванільного цукру
1 яйце
100 г рослинного масла
150 мл молока
200 г чорниці. Замість чорниці можна взяти будь-яку іншу ягоду.
ЩО РОБИТИ. Всі сухі інгредієнти треба змішати окремо ложкою в мисці. Після чого в цю миску слід додати ягоди і перемішати. Тепер слід змішати всі рідкі інгредієнти, виделкою або вінчиком до однорідності. А тепер змішайте сухі і рідкі інгредієнти в одній мисці ложкою. Ось і готове тісто на маффіни.
Духовку попередньо розігрійте до 180 градусів з конвекцією. Викладіть маффіни по формах на 2/3. Зверху посипте цукром для карамельної скоринки. Випікайте близько 20 хвилин до готовності. Перевіряйте готовність зубочисткою.
Смачного!