Опитування студентів Університету Туган-Барановського ОП «Фінанси, банківська справа та страхування»

Опитування щодо оцінки здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» Університету Туган-Барановського відповідності форм, методів навчання і викладання вимогам студентоцентрованого підходу (SQ_5) стосувалось виявлення задоволеності респондентів рівнем викладання та змістом навчальних дисциплін, співвідношенням форм роботи, доступністю критеріїв оцінювання, процедурами контролю тощо.

В опитуванні взяли участь всі 16 здобувачів вищої освіти, що навчаються за ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» (БАКАЛАВРИ).

Читайте також: Опитування

Досить високою є оцінка опитаними здобувачами вищої освіти результативності занять з точки зору досягнення їх цілей (табл. 3).

Таблиця 3. Розподіл відповідей здобувачів вищої освіти на питання «Як Ви оцінюєте загальну результативність занять з точки зору досягнення їх цілей?», осіб

 

Варіанти відповіді Кількість здобувачів вищої освіти, що обрали певний варіант відповіді
Результативність занять висока 8
Результативність занять скоріше висока 5
Результативність занять середня 2
Результативність занять скоріше низька 0
Результативність занять низька 0
Важко відповісти 1
Загалом 16

 

В той же час, з огляду на наведений розподіл обраних варіантів відповідей, доцільним є більш детальний аналіз з метою виявлення чинників, що негативно впливають на досягнення цілей занять.

599 разів прочитано