Серія інтерв’ю зі стейкхолдерами: результативна та взаємовигідна співпраця

Соціальний проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» розказує історії людей, чиє життя так чи інакше пов’язано з Університетом Туган-Барановського. Зараз “ДонНУЕТ в обличчях” – це серія інтерв’ю зі стейкхолдерами Університету Туган-Барановського, аби разом створити спільні показники успішності.

Ми поспілкувалися з Юлією Миколаївною Воробйовою, щоб отримати фітбек та пропозиції.

  • Знайомство, історія та досвід. Розкажіть про вашу організацію (найважливіші факти). Розкажіть трохи про свою посаду?

Всім привіт, мене звати Воробйова Юлія Миколаївна, колишній державний службовець, а на даний момент я саме та людина, яка знає про цемент більше чим 80% людей в нашій країні. Раніше працювала Головним спеціалістом відділу перспективного розвитку району інвестиції та інновацій Саксаганської районної у місті раді, але вирішила трішки кардинально змінити кут знань. Зараз працюю асистентом виконавчого директора ПрАТ Кривий Ріг Цемент.

Отже, ПрАТ “Кривий Ріг Цемент” – це одне з найбільших та найстаріших цементних підприємств України. Наше виробництво було засноване ще у 1962 році і з того часу успішно функціонує, випускаючи високоякісну цементну продукцію. Щорічно ми виробляємо понад 1 млн тонн цементу різних марок – А, В, ШПЦ, 500 відкритого циклу. Продукція експортується до 10 країн світу. На підприємстві працює близько 1300 осіб. Я працюю тут асистентом виконавчого директора вже більше 3 місяців. Мої основні обов’язки – це організаційна та аналітична підтримка керівництва компанії. Я готую аналітичні звіти, статистичну інформацію, презентації. Також беру участь в підготовці та проведенні нарад, зборів акціонерів. І, звісно, виконую низку функцій з документообігу та комунікацій. Мені подобається ця робота – вона різноманітна та цікава. Я маю змогу бути в курсі всіх ключових аспектів діяльності компанії, постійно розвиватись та набувати неоціненного досвіду.

  • Робочий процес. Розкажіть, що спонукало вас і вашу команду до співпраці з Університетом Туган-Барановського? Чому саме ДонНУЕТ?

ПрАТ Кривий Ріг Цемент та ДонНУЕТ пов’язує спільна плідна співпраця. Головними причинами, чому ми обрали саме цей університет, є:

  1. Високий рівень підготовки фахівців. ДонНУЕТ славиться своїми досягненнями у галузі економічної освіти і науки. Це дозволяє нам поповнювати команду талановитими молодими спеціалістами.
  2. Практична спрямованість навчання. Студенти проходять практику на нашому підприємстві, отримуючи цінний досвід. Кращі з них залишаються працювати в компанії.
  3. Наукова співпраця. Вчені університету проводять для нас дослідження, консультують з економічних та управлінських питань. Це сприяє впровадженню інновацій.

Отже, співпраця з ДонНУЕТ є дуже результативною та взаємовигідною. Ми плануємо її поглиблювати й надалі.

  • Показники успіху. Як виглядає успіх у ваших очах та очах вашої команди? Чого ви прагнете досягти своєю роботою?

Ми прагнемо досягти наступного: Модернізувати виробничі потужності, впровадити інноваційні технології для випуску якіснішої та дешевшої продукції. Розширити асортимент продукції за рахунок нових видів цементу, що користуються попитом. Збільшити обсяги експорту продукції до Європи та на Близький Схід. Підвищити рентабельність підприємства, наростити прибутковість бізнесу. Створити комфортні та безпечні умови праці для наших співробітників. Досягнення цих цілей і є для нас запорукою успіху та розвитку компанії. Ми докладаємо для цього максимум зусиль!

10 разів прочитано