«ДонНУЕТ в обличчях»: детокс від соціальних мереж і тренування для боротьби з тривогою

Сьогодні ми говоримо зі студенткою Університету Туган-Барановського, яка вступила у 2021 році на спеціальність «Маркетинг» – Храновська Анастасія Сергіївна.

ПОЧНІМО!

  • Як Ви зустріли 24 лютого 2022 року? Чи змінилося Ваше життя після повномасштабного вторгнення?

Чесно кажучи, я навіть не хочу згадувати той день.. Життя змінилося і дуже сильно. Сталася велика переоцінка цінностей, моє коло спілкування повністю змінилося, стало зрозуміло хто дійсно друг (який буде поряд та підтримає) а хто, на жаль, лише вдавав все це.

  • Як ви справляєтесь з тривогою?

Зазвичай, першим кроком,  я намагаюсь обмежити використання соціальних мереж (щоб менше натрапляти на новини, які погіршують мій стан). З тривожним станом мені дуже допомагає справлятися прогулянка на свіжому повітрі (частіше за все люблю гуляти саме біля річки/озера), або ж, якщо немає можливості вийти на прогулянку я починаю тренування (це допомагає мені позбутися тривоги та негативних думок й емоцій)

  • Якщо ви займаєтесь/ займалися волонтерською справою, розкажіть про це.

На постійній основі скидую донати на допомогу ЗСУ та інші важливі збори. Сім’єю передавали продукти в нашу сільську раду (Гурівська територіальна громада, Кіровоградська обл.), які потім направлялися нашим військовим.

132 разів прочитано