«ДонНУЕТ в обличчях»: хороші новини з дипломатичного міжнародного фронту додають оптимізму

Університет Туган-Барановського має соціальний проєкт «ДонНУЕТ в обличчях». Тут ми говоримо з випускниками та викладачами Університету, говоримо про студентські роки, здобутки та університетське життя. Проте, з 24 лютого 2022 року все кардинально змінилось – повномасштабна війна, яку розпочала росія, вплинула на кожного з нас. Яким був перший день війни, як змінилося оточення і пріоритети, як справлятися з тривогою та про волонтерську справу поговоримо в наступних випусках проєкту «ДонНУЕТ в обличчях».

Сьогодні наш респондент – Коржук Павло, який вступив до Університету Туган-Барановського у 2019 році, на освітню програму 073 “Менеджмент”.

  • Як Ви зустріли 24 лютого 2022 року? Чи змінилося Ваше життя після повномасштабного вторгнення?

Зустрів з подивом, бо взагалі не очікував що може таке статись у 21 столітті. Але ніколи не впадав у паніку, завжди намагаюсь зберігати здоровий глузд, постійно моніторю новини. Звісно життя всіх змінилося, Україна постійно піддається терористичним атакам, гинуть як військові, так і мирні жителі; цілі міста стираються з лиця землі. Страждала і інфраструктура нашого міста (вода, світло), що можна було відчути на собі безпосередньо.

  • Як ви справляєтесь з тривогою?

Відволікаюсь на зовнішні подразники, такі як інформаційно-розважальні програми, активності у житті. Також додають оптимізму хороші новини з дипломатичного міжнародного фронту, які покращують процес нашої перемоги.

  • Якщо ви займаєтесь/ займалися волонтерською справою, розкажіть про це.

Періодично донати на ЗСУ; участь у проекті від міськвиконкому, який спрямований на розвиток патронатних сімей у нашому місті.

103 разів прочитано