Лекція «Особливості виконання Програми соціально-економічного розвитку м. Кривий Ріг» в Університеті Туган-Барановського

У межах реалізації проєкту «Підвищення освітньої та наукової ролі ДонНУЕТ як внутрішньо переміщеного закладу вищої освіти у громаді Донецької області», що фінансується Європейським Союзом, 21.12.2023. для магістрів здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітніх програмах «Місцеві фінанси», «Публічне управління та адміністрування», «Антикризовий менеджмент організацій», «Економіка трансформацій», «Антисипативне управління бізнесом»; бакалаврів, які навчаються на освітніх програмах «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Менеджмент» відбулася лекція на тему: «Особливості виконання Програми соціально-економічного розвитку м. Кривий Ріг».

Здобувачі ВО мали змогу вдосконалити свої знання в частині особливостей виконання Програми соціально-економічного розвитку м. Кривий Ріг та реалізації бюджетної політики на місцевому рівні разом з представником управління економіки виконкому Криворізької міської ради Кудіним Максимом Вікторовичем.

Під час зустрічі спікером висвітлені головні напрямки одержання місцевим бюджетом доходів, здійснення витрат, особлива увага була приділена соціальному забезпеченню мешканців громади, і найголовніше – рівню уваги до забезпечення потреб військових. Дякуємо Максиму Вікторовичу і в його особі Криворізькій міській раді за змістовну доповідь і сподіваємось на подальшу співпрацю.

9 разів прочитано