Університет Туган-Барановського інформує: осінні страви з гарбуза

Студенти Університет Туган-Барановського взяли участь у конкурсі-онлайн «Осінні страви з гарбуза», між студентами нашого університету, також прийняли участь у ІХ Благодійного фестивалю «Свято гарбуза» у засіданні круглого столу: «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні», який відбувся в Державному чернівецькому торгівельно-економічному університеті.

В участі круглого столу, провідні шеф-кухарі не тільки демонстрували національні страви з гарбуза, але і вносили інновації в технології приготуванні, додавали багато різних інгредієнтів де поєднувалися цікаві нестандартні смаки, наприклад гарбуз та солоні огірки та багато іншого, що надавало стравам неймовірних смаків, та мали поживний склад, також самі презентації страв були досить оригінальні, страви наповнені гармоніючими кольорами овочів, соусів та інших продуктів які мали дуже апетитний, яскравий вигляд.

Наші студенти гр. ГРС-20, ХТ-19 також не відставали від провідних кухарів, готували та приємно дивували своїми смаколиками з гарбуза: мармеладом, різновидами десертів, пирогами, закусками.

30 разів прочитано