Опитування ЗВО, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Обладнання переробних і харчових виробництв»
Опитування здобувачів вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Обладнання переробних і харчових виробництв» другого (магістерського) рівня вищої освіти щодо опитування здобувачів вищої освіти про організації контрольних заходів у формі онлайн-опитування 01.09.2020-31.12.2020 р. методом анкетування (анкета SQ 8) із використанням сервісу Microsoft Forms.
Результати відповідей на запитання «В якому документі можна знайти критерії оцінювання рівня знань за окремою дисципліною?» наведено у табл. 2.
Таблиця 2 – Розподіл відповідей здобувачів вищої освіти на питання «В якому документі можна знайти критерії оцінювання рівня знань за окремою дисципліною?», осіб
Варіанти відповіді | Кількість здобувачів вищої освіти, що обрали певний варіант відповіді |
В робочій програмі навчальної дисципліни | 3 |
Загалом | 3 |
Студенти ознайомлені з методичним забезпеченням (робочі програми, силабуси), що гарантує усвідомлення цілі, змісту та очікуваних результатів навчання, порядку та критеріїв оцінювання, стійкого засвоєння програмного матеріалу з дисципліни, формування особистості, яка прагне до саморозвитку та самореалізації у процесі навчання.
На запитання «Чи задовольняє спосіб інформування про форми контрольних заходів та критерії оцінювання Вашим потребам?» 2 респонденти обрали варіант відповіді «так», 1 – «швидше так»; на запитання «Визначте, чи є правила проведення контрольних заходів чіткими і зрозумілими» – 1 здобувач вищої освіти з числа опитаних обрали варіант відповіді «так», 2 особи «так, досить чіткі та зрозумілі».
Студентів задовольняє спосіб інформування про форми контрольних заходів та критерії оцінювання, а правила проведення контрольних заходів вважають чіткими і зрозумілими.
«Чи була інформація про контрольні заходи та критерії їх оцінювання заздалегідь оприлюднена?» 2 респонденти обрали варіант відповіді «так», 1 – «ні»; на запитання «Чи завжди інформація про графіки проведення контрольних заходів є вчасною, повною та доступною?» – 2 здобувачів вищої освіти з числа опитаних обрали варіант відповіді «так», 1 особа «швидше так». Результати показують, що студентів заздалегідь інформують про контрольні заходи та критерії їх оцінювання, інформація про графіки проведення контрольних заходів є вчасною, повною та доступною.
На запитання «Опишіть випадок, коли інформація про проведення контрольних заходів була невчасною чи не повною, чи не доступною»:
– 2 респонденти;
таких випадків не було – 1 респондент.