Готуємо з Університетом Туган-Барановського
Шоколадні десерти на лабораторній роботі з курсу «Основи кондитерського та пекарського мистецтва». Студенти спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» Університету Туган-Барановського готували на своїх кухнях вироби з шоколаду.
Під керівництвом викладачів кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Сімакової Ольги Олександрівни та Пусікової Олени Анатоліївни студенти Університету готували страви на своїх власних кухнях.
На дегустацію студентами були представлені вироби:
🍽 різноманітні шоколадні цукерки (з грильяжем, джемом, горіхами, сухофруктами) ;
🍽 різноманітні види шоколадних брауні;
🍽 капкейки;
🍽 шоколадний фондан;
🍽 шоколадна панакота;
🍽 торт з горіхами, сушеними бананами та заварним кремом;
🍽 торт із чорного шоколаду з апельсином.