Вітаємо студентів Університету Туган-Барановського з перемогами на Всеукраїнських конкурсах наукових робіт
Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського, викладачі та студенти навчально-наукового інституту ресторанно-готельного бізнесу та туризму вітають здобувачів вищої освіти із перемогами у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт:
- Адамчук Світлану Ігорівну (ХТ-20м) – конкурс «Інноваційні ресторанні технології» (базовий заклад вищої освіти з проведення Всеукраїнського конкурсу – Київський національний торгівельно-економічний університет) – диплом ІІІ ступеня, тема роботи «Дослідження можливості застосування амаранту багряного в технології виробів із дріжджового тіста». Науковий керівник – к.т.н., доцент Сімакова О.О.;
- Герасименко Катерину Олегівну (ГРС-17), Бондаренко Ксенію Вікторівну (ПТБД-17) – конкурс «Управління у сфері економічної конкуренції» (базовий заклад вищої освіти з проведення Всеукраїнського конкурсу – Полтавська державна аграрна академія) – диплом ІІІ ступеня, тема роботи «Стратегічні напрями підвищення конкурентоспроможності готельно-ресторанної індустрії України». Науковий керівник – к.е.н., доцент Ніколайчук О.А.;
- Герасименко Катерину Олегівну (ГРС-17) – конкурс «Економіка та управління національним господарством» (базовий заклад вищої освіти з проведення Всеукраїнського конкурсу – Одеський національний університет імені І.І. Мєчнікова) – диплом ІІІ ступеня, тема роботи «Діагностика сучасного стану розвитку готельно-ресторанної сфери України». Науковий керівник – к.е.н., доцент Ніколайчук О.А.
Дівчата, щиро бажаємо Вам нових досягнень! Ми пишаємося Вашими успіхами!!