Підвищення кваліфікації викладачів Університету Туган-Барановського

Викладачі кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського постійно прагнуть до професійного розвитку та вдосконалення викладацької майстерності. Так, протягом 2020-2021 н.р. викладачі кафедри пройшли підвищення кваліфікації та стажування як на базі Центру зв’язків з громадськістю та профорієнтації Університету Туган-Барановського, так і поза межами Університету шляхом участі у численних тренінгах, майстер-класах, конференціях.

Основними напрямками та програмами позауніверситеського підвищення кваліфікації викладачів кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно– ресторанної справи та підприємництва були наступні:

  • «Цифрові трансформації в освіті, бізнесі, ІТ та культурі», ВГО «Українська асоціація фахівців з інформаційних технологій» – доцент Никифоров Р.П.;
  • міжнародне онлайн-стажування “Університет 4.0. Цифрова трансформація”, освітня он-лайн платформа SKLAD – завідувач кафедри Ніколайчук О.А.;
  • онлайн тренінг «5 кроків ефективного дистанційного навчання» BIJB study – – завідувач кафедри Ніколайчук О.А.;
  • онлайн-тренінг «Технології освітнього мистецтва», Громадська організація «Вище» спільно з Саксонським центром дидактики вищої освіти – доценти Слащева А.В. та Попова С.Ю., асистенти Боднарук О.А. та Пусікова О.А.;
  • онлайн-тренінг «Підготовка ресторанного бізнесу до державних інспекцій», Громадська організація «Ресторанна гільдія» – доцент Слащева А.А., старший викладач Коренець Ю.М.;
  • онлайн-тренінг на тему: «Гігієна і санітарія для працівників закладів ресторанного господарства», навчальний центр «PROFI CLUB» спільно з Громадською організацією “Ресторанна Гільдія» – доцент Сімакова О.О., старший викладач Коренець Ю.М;
  • навчальна програма «Розробка та впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства», Навчальний центр “PROFI CLUB” сумісно із Громадською організацією «Ресторанна гільдія» – доцент Слащева А.А. Отримані знання та навички сприяють півдищенню якості підготовки здобувачів вищої освіти освітніх програм «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа». 

 

74 разів прочитано