Підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології»

Згідно із наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» та наказом в.о. ректора ДонНУЕТ Чернеги О.Б. №1 від 02 січня 2019 року «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018-2019 н.р.» 22 лютого 2019 року на кафедрі технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи відбулося конкурсне випробування I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Харчові технології» студентів СВО «бакалавр» і «магістр». 

Програма олімпіади передбачала виконання таких завдань:

для студентів ступеня вищої освіти бакалавр: дворівневе завдання, яке складалося із тестування та трьох відкритих питань із дисциплін «Харчові технології» (складання технологічних схем), «Методи контролю якості харчових продуктів» (описання методів визначення зазначеного показника якості), «Теоретичні основи харчових виробництв» (розкриття особливостей перебігу процесів, що відбуваються у різних технологіях харчових продуктів та визначення їх впливу на якість готової продукції).

для студентів ступеня вищої освіти магістр: комплексне завдання: відповідно до алгоритму «концепція – розробка – впровадження – оцінка ефективності розробки» обґрунтувати технологію нової продукції для ЗРГ певного типу

Оцінку конкурсних завдань здійснювали провідні викладачі кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи ДонНУЕТ:

Голова конкурсної комісії:

Никифоров Р.П. – завідувач кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидат технічних наук, доцент.

Члени журі:

Слащева А.В. – доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидат технічних наук.

Сімакова О.О. – доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидат технічних наук.

За результатами І етапу прийнято рішення рекомендувати до участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології» студентів, які показали найкращі результати у І турі, а саме:

 студентів ступеня вищої освіти бакалавр:

  1. Світличну Ольгу Олександрівну (група ТРГ-15)
  2. Трикуля Олександра Олександровича (група ТРГ-15)
  3. Адамчук Світлану Ігорівну (група ТРГ-15)

студентку ступеня вищої освіти магістр:

  1. Остренську Катерину Ігорівну (група ТРГ-18м)

 Рекомендувати для роботи у складі журі ІІ туру Олімпіади доцента кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи, кандидата технічних наук Слащеву Аліну Вячеславівну.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

36 разів прочитано