Нарешті збулася наша мрія! Ми запрошені на екскурсію до ПрАТ «Криворіжхліб»
28 лютого 2019 року студенти спеціальностей «Технології в ресторанному господарстві», «Галузеве машинобудування», «Енергетичне машинобудування» разом з викладачами кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи к.т.н., доцентами Горяйновою Ю.А. та Слащевою А.В., а також викладачами кафедри загальноінженерних дисциплін та обладнання к.т.н., доцентом Омельченко О.В., ст. викладачем Шеїною А.В., асистентом Перекрестом В.В. відвідали ПрАТ «Криворіжхліб».
На початку екскурсії нас ознайомили з роботою виробничої лабораторії. Про різні види аналізу сировини та готової продукції розповіла начальник лабораторії Клюка Валентина Павлівна, а також інженер-технолог Іванова Алла Василівна. Ми дізналися, як визначається число падіння борошна, його кислотність, білизна, якість клейковини.
Потім головний технолог підприємства Осадчук Валентина Миколаївна повела нас в цех, де виробляється біля 90 видів продукції – хліба та хлібобулочних виробів.
Ми на власні очі побачили увесь технологічний цикл – від замісу тіста до виходу готової продукції. Да, нелегка праця робітників хлібокомбінату!
Але саме цікаве нас чекало наприкінці екскурсії. Нас пригостили власною продукцією – хліб, булки, рулети і навіть пасхальні кекси. Було дуже смачно!
Ми висловлюємо подяку директору ПрАТ «Криворіжхліб» Налбантову Ігорю Олександровичу та головному економісту Блюдо Світлані Валентинівні за можливість відвідати підприємство, а також співробітникам, які познайомили нас з роботою хлібокомбінату.
Сподіваємося, що отримані знання студенти застосують при вивченні таких дисциплін, як «Харчові технології», «Методи контролю в галузі», «Деталі машин», «Технологічне обладнання харчових виробництв».
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!