Майстер-клас “Новорічні страви” для студентів-іноземців
Сьогодні, 26 грудня 2019 року, пройшов майстер-клас «Новорічні страви» для наших студентів-іноземців, які вперше у своєму житті в Україні та не знають наших традиційних страв, тим паче новорічних.
Майстер-клас зі знанням справи провів в.о. директора Навчально-наукового інституту ресторанно-готельного бізнесу та туризму Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського ЮРІЙ КОРЕНЕЦЬ зі своїми помічниками.
Студентам-іноземцям були запропоновані суто традиційні новорічні страви, які упродовж багатьох років є на наших святкових столах: бутерброди зі шпротами, курячий рулет із курагою, салат «Оселедець під шубою» або просто салат «Шуба», салат «Олівʼє» та неймовірно смачний десерт «Еклери з вершково-сирним кремом».Скоштувавши усі страви, студенти-іноземці були у захваті від української новорічної кухні.Також наш майстер-клас відвідали і викладачі нашого університету: Шаповалова І. В. та Копайгора О. К.Шановний пане Юрію, ми же вдячні за цікавий та корисний майстер-клас! До нових зустрічей!
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!