Кар’єрні перспективи ОП «Харчові технології» Університету Туган-Барановського
Освітня програма «Харчові технології» Університету Туган-Бараноського відкриває широкий спектр привабливих перспектив кар’єрного розвитку.
Діапазон робочих місць за цією спеціальності дуже великий і різноманітний: від керівника харчового підприємства до бренд шеф-кухаря, технолога провідних ресторанів країни та світу! Обирай за вподобанням!
- Керівник виробничих підрозділів у закладах ресторанного господарства, готелях та інших місцях розміщення (завідувач закладу ресторанного господарства, завідувач виробництва, начальник їдальні, начальник виробництва, головний кулінар, головний технолог)
- Керівник закладів ресторанного господарства без апарату управління (керуючий рестораном, кафе, їдальнею і т.ін.; начальник дільниці ресторану, кафе, їдальні тощо; ресторатор)
- Професіонал у галузі ресторанного бізнесу (інженер-технолог, фахівець із ресторанної справи)
- Фахівець із харчових технологій
- Фахівець зі спеціалізованого обслуговування
ПРОЦЕДУРА ВСТУПУ. Із детальною інформацією про процедури вступу на навчання у 2021 році та переліком конкурсних предметів для вступу ви можете ознайомитися на сторінці Приймальної комісії Університету Туган-Барановського http://vstup.donnuet.edu.ua