Експертна думка: грибний сезон
Слащева Аліна Вячеславівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського продовжила цикл експертних виступів на криворізькому телебаченні. Цього разу сюжет на телеканалі Рудана був присвячений грибному сезону на Криворіжжі.
Гриби – надзвичайно смачний, але дуже підступний продукт. Вже в цьому сезоні на Дніпропетровщині є випадки отруєнь грибами, загинула дитина. Фахівці застерігають мешканців індустріальних регіонів – збирати гриби в містах і на їхніх околицях – небезпечно.
Аліна Слащева розповіла як правильно готувати набільш розповсюджені на українських кухнях гриби – печериці та гливи.
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!