Експертна думка: грибний сезон

Слащева Аліна Вячеславівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри технології в ресторанному господарстві та готельної і ресторанної справи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського продовжила цикл експертних виступів на криворізькому телебаченні. Цього разу сюжет на телеканалі Рудана був присвячений грибному сезону на Криворіжжі.

Гриби – надзвичайно смачний, але дуже підступний продукт. Вже в цьому сезоні на Дніпропетровщині є випадки отруєнь грибами, загинула дитина. Фахівці застерігають мешканців індустріальних регіонів – збирати гриби в містах і на їхніх околицях – небезпечно.

Аліна Слащева розповіла як правильно готувати набільш розповсюджені на українських кухнях гриби – печериці та гливи.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

53 разів прочитано