Серія інтерв’ю зі стейкхолдерами: чим більшій кількості людей ми можемо допомогти, тим вище наше відчуття успіху

Соціальний проєкт «ДонНУЕТ в обличчях» розказує історії людей, чиє життя так чи інакше пов’язано з Університетом Туган-Барановського. Зараз “ДонНУЕТ в обличчях” – це серія інтерв’ю зі стейкхолдерами Університету Туган-Барановського, аби разом створити спільні показники успішності.

Ми поспілкувалися з , аби поговорити про успіх, зріст та почути пропозиції.

  • Знайомство, історія та досвід. Розкажіть про вашу організацію (найважливіші факти). Розкажіть трохи про свою посаду?

Мене звуть Лідія Іванова. Наша організація – humedica e.V – це міжнародна некомерційна гуманітарна організація зі штаб-квартирою в Німеччині. Ми реагуємо на медичні та гуманітарні кризові ситуації по всьому світу, маючи проекти у понад 90 країнах. Метою нашої роботи є надання допомоги мільйонам людей, які потребують допомоги внаслідок катастроф,надзвичайних ситуацій та бідності.. Я обіймаю посаду Проектного менеджера (Напрямок Україна), де займаюся плануванням, впровадженням та оцінкою гуманітарних проектів в Україні, а також координую нашу співпрацю з різними донорами, міжнародними та національними організаціями, а також з урядовими структурами.

  • Робочий процес. Розкажіть, що спонукало вас і вашу команду до співпраці з Університетом Туган-Барановського?

Я отримала освіту в ДонНУЕТ за спеціальністю “Міжнародна економіка”. Ця освіта стала для мене важливим фундаментом для подальшого професійного розвитку та роботи на міжнародному рівні з метою покращення життя людей. Мені бажається передати свій досвід та заохотити молоде покоління до праці, яка матиме значущий вплив на світ.

  • Показники успіху. Як виглядає успіх у ваших очах та очах вашої команди? Чого ви прагнете досягти своєю роботою?

Після того, як я особисто пережила окупацію в Україні тричі, я розумію, що моє призначення – допомагати тим, хто потрапив у схожі складні життєві обставини. Для мене успіх – це відчуття вдячності від людей, яким ми надаємо допомогу, підтримка від наших донорів, які завдяки результатам нашої роботи розширюють надання допомоги, а також врятовані життя. Чим більшій кількості людей ми можемо допомогти, тим вище наше відчуття успіху.

4 разів прочитано