Вебінар “За лаштунками гостинності. Робота адміністратора в апарт-готелях та міні-готелях” в Університеті Туган-Барановського

3.05.2024 р.  викладачі та здобувачі спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” бакалаврського та магістерського рівня Університет Туган-Барановського мали змогу долучитися до вебінару від практиків на тему “За лаштунками гостинності. Робота адміністратора в апарт-готелях та міні-готелях. Спікером виступив Дмитро Бойченко Dmytro Boichenko – front desk agent “Senator Victory Square”, Мережа “Senator Apartments” (Київ, Україна).
Захід відбувся на запрошення колег з Харківського політехнічного університету .
Протягом виступу спікер ознайомив з діяльністю мережі “Senator Apartments”. Більш детально було охарактеризовано функціональні обовязки адміністратора апарт-готелю, інструменти, які застососувуються для виконання поставлених завдань, спеціалізоване програмне забезпечення для вирішення цих завдань -PMS-системи, Excel тощо. Пан Дмитро надав порівння апарт-готелів від традиційних з позицій асортименту послуг, цінової політики та цільової аудиторії. Приділена увага навичкам, які необхідні для роботи адміністратором як у частині hard, так й soft-skills.
Дуже вдячні Дмитро Бойченко Dmytro Boichenko за такий пізнавальний, цікавий, мотивуючий вебінар!
Сподіваємося на продовження співпраці!
4 разів прочитано