Практичний вебінар на тему «Лайфхаки і факапи при відкритті ресторанів» в Університеті Туган-Барановського

За ініціативи завідувача кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва О.А.Ніколайчук 29 березня 2024 р. для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», 181 «Харчові технології», 242 «Туризм» та студентів управлінського напряму бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти відбувся практичний вебінар на тему «Лайфхаки і факапи при відкритті ресторанів».

Спікер вебінару – Андрій Магалецький, керуючий партнер компанії «Restetika”, президент Асоціації кулінарів України.

Модератор вебінару – Ніколайчук Ольга Анатоліївна, завідувач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва.

Під час вебінару здобувачі мали змогу дізнатися про особливості організації створення ресторанного закладу, підходи до вибору локації та концепту майбутнього закладу, особливості проєктувальних рішень, вибору обладнання, формування фінансової моделі тощо. Спікер щиро ділився власним досвідом, приділив увагу розгляду успішних кейсів створених за його участю ресторанних закладів, огляду проблем, що виникали, та прийнятих управлінських рішень для їх розв’язання.

Кафедра технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-Барановського щиро дякує Андрію Магалецькому за грунтовну, актуальну та корисну інформацію, відкритість, позитив та бажання ділитися власним досвідом! Сподіваємося на продовження плідної співпраці!

Закликаємо також взяти участь у голосуванні:

Ми спільнота Шефів та рестораторів подали на номінацію наші благодійні гастро-вечері, на яких вже заробили для ЗСУ майже 17 млн.грн живими коштами + кілька десятків дронів + з десяток автомобілів та реанімобілів.

Щоб про наші вечері ще більше людей дізналося за кордоном і можна ще більше було залучати іноземців та шукати локацій для таких вечерь за кордоном нам би дуже бажано виграти номінацію, або хоча б по мінімуму потрапити в ТОП 3, поки ми реально не дотягуємо дуже сильно.

Дуже прошу кожного з Вас проголосувати
Бо чим більше  буде Європа проінформована, чим більше будуть чути про дані заходи, тим більше ми зможемо їх провести і відповідно тим більше коштів заробити для ЗСУ.

Наперед всім вдячний, хто проголосує. Дякую

https://winetravelawards.com/nominee/charitable-gastro-dinners/

Голосування триває до 31.03

3 разів прочитано