Воркшоп «Досвід ЄС щодо сталого розвитку туризму» зібрав понад 90 учасників

Проведений 28.03.2024 р. в рамках реалізації проекту «Європейські цінності: сталий розвиток, економічна безпека та цивілізаційні імперативи» 101127413 — EVSDESCI (програма Еразмус+ напрям Жан Моне) воркшоп «Досвід ЄС щодо сталого розвитку туризму» зібрав понад 90 учасників зі всіх куточків України – від Сум до Львова! У воркшопі взяли участь представники бізнесу, навчальних закладів та територіальних громад.

Спікерами було презентовано доповіді з теоретичних та прикладних аспектів сталого розвитку туризму в країнах ЄС, а також висвітлено досвід України:

Горіна Ганна (д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки та туризму ДонНУЕТ) – «Онлайн-інструменти моніторингу зеленого та цифрового переходу європейської туристичної екосистеми».

Кожухова Тетяна (д.е.н., професор, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв`язків та розвитку ДонНУЕТ) – «Критерії та програми сертифікації сталого розвитку європейського готельного бізнесу».

Горіна Ганна (д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки та туризму ДонНУЕТ) – «Ревіталізація як інструмент сталого розвитку туризму: кейс м. Лодзь, Польща».

Горюнова Катерина (PhD з менеджменту, доцент кафедри маркетингу та туризму МДУ, проєктний менеджер Transform4Europe в Університеті Вітовта Великого м. Каунас, Литва) – «Стале управління індустріальною спадщиною в контексті розвитку урбаністичного туризму».

Літвінчук Ганна (начальниця відділу розвитку туризму КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу») – «Розвиток туризму в індустріальному місті: кейс м. Кривий Ріг, Україна».

Захід став майданчиком поширення найсучасніших знань зі сталого розвиту туризму в ЄС, обміну актуальними практиками та ідеями!

3 разів прочитано