Майстер-класи від Асоціації «UCM-Italy» для студентів Університету Туган-Барановського

Університет Туган-Барановського у рамках підписаної угоди із Асоціацією «UCM-Italy» продовжує серію майстер-класів та семінарів для студентів спеціальностей Харчові технології та Готельно-ресторанна справа.

До Університету Туган-Барановського завітали представники Асоціації «UCM-Italy» – президент Паоло Брешиа та асистенти, які на початку заходу привітали та вручили сертифікати нашим студентам які були на літній практиці в Італії.

Президент Паоло Брешиа, а також асистенти Карина та Валерія – провели цікавий та пізнавальний майстер-клас щодо організації обслуговування та приготування національної італійської страви «Паста».

Метою майстер-класу було ознайомлення студентів з культурою, кухнею і особливостями обслуговування в ресторанах Італії.

Паоло Брешиа провів майстер-клас в якому наочно продемонстрував і пояснив відмінності приготування пасти «Фреска», пасти готували як ручним способом на спеціальному обладнанні, так і з готової пасти (виробничий спосіб), де розкривав кулінарні секрети та специфіку в приготуванні пасти, а також розкрив секрет справжньої оливкової олії, і як її відрізнити від підробки.

Карина і Валерія провели майстер-клас з ресторанного обслуговування в італійських ресторанах. Пояснили особливості та звички місцевої культури, наочно показали способи обслуговування, види сервіровок столів, способи подачі страв та напоїв, а також розповіли про особливості оформлення італійських ресторанів.

Студенти університету були в захваті від цієї зустрічі, адже вони мали змогу також брати участь в майстер-класі, готувати пасту і потім її куштувати.

В подальшому будемо підтримувати співпрацю з італійськими майстрами та проводити подібні заходи для професійного росту наших студентів.

78 разів прочитано