Команда Університету Туган-Барановського отримала Диплом переможця у номінації «За цікавий сюжет гастрономічного туризму»

27 вересня 2023 року у світі відзначається «Всесвітній день туризму». Долучаючись до даного свята команда студентів першого курсу, спеціальності «Харчові технології» Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михала Туган-Барановського у складі: Гоманкова Софія; Бальвас Дар’я; Лимар Ілона прийняла участь у V Туристичному зльоті організованого Маріупольським державним університетом (м. Київ).

В рамках заходу учасники команди спершу прийняли активну участь в науковому диспуті «Всесвітній день туризму: історія та особливості святкування». Після представили власні проекти (національні кухні Італії, Німеччини, Закарпаття) в рамках онлайн-фестивалю «Кухні народів світу». За результатми участі команда ДонНУЕТ отримала Диплом переможця у номінації «За цікавий сюжет гастрономічного туризму». Дякуємо дівчатам та працівникам кафедри «Економіки та бізнесу» за підготовку і активну участь у заході, бажаємо подальшої наснаги на науковій ниві й перемог!

130 разів прочитано