ВСТУП 2023: вступникам пільгових категорій

Перелік пільгових категорій практично не змінився. Кожна така ситуація повинна розглядатися персонально в приймальній комісії. Для визначення квоти-2 потрібно чітко визначати територію, що задекларована місцем реєстрації вступника.

Так само, певні категорії осіб користуються правом вступати до університетів за результатами співбесіди замість вступних випробувань типу ЗНО. Зверніть увагу, що реєстрація на вступні випробування в університетах в цьому році відбувається шляхом подачі електронних заяв із персонального електронного кабінету вступника. Щоб претендувати на бюджет, вступникам на бакалаврат потрібно зробити це до 10 липня, вступникам в магістратуру – до 16 липня.

Ключові дати – це дати прийому заяв на вступ. Заяви для вступу на бакалаврат в цьому році будуть прийматися з 19 по 31 липня! Рекомендація на бюджетні місця буде сформована до 5 серпня.

В магістратуру – з 31 липня по 21 серпня.

Вступна кампанія цього року дуже динамічна, потребує врахування багатьох факторів, особливостей, нових вимог. Тому наполегливо рекомендуємо звертатися за консультацією до приймальних комісій, буди уважними, відповідально дотримуватися встановлених термінів і вимог до подачі документів.

87 разів прочитано