Смачно з ДонНУЕТ

Заварне тістечко руками студентів ГРС-18 (ФОТО)

АВТОРСЬКІ ВИРОБИ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА 

29 жовтня 2020 р. в лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва, під керівництвом доцента Сімакової О.О. та асистента Пусікової О.А., було проведено перше лабораторне заняття з нової дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» на тему: «Технологія авторських виробів із заварного тіста». 

Студенти групи ГРС-18 засвоїли особливості заварного тіста та приготування виробів з нього, основи створення фірмових авторських виробів, особливості технології приготування авторських еклерів. Були застосовані елементи кулінарної імпровізації та власний дизайн оформлення. 

На дегустацію були надані: «Солоні еклери з сирним кремом», «Еклери з карамельно-молочним конфітюром». 

Студенти засвоїли креативні тенденції поєднання інгредієнтів, способів приготування та подавання.  

Було дуже смачно!!! 

538 разів прочитано