Заварне тістечко руками студентів ГРС-18 (ФОТО)
АВТОРСЬКІ ВИРОБИ ІЗ ЗАВАРНОГО ТІСТА
29 жовтня 2020 р. в лабораторії інноваційних ресторанних технологій кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва, під керівництвом доцента Сімакової О.О. та асистента Пусікової О.А., було проведено перше лабораторне заняття з нової дисципліни «Гастрономічна професійна творчість та авторська кухня» на тему: «Технологія авторських виробів із заварного тіста».
Студенти групи ГРС-18 засвоїли особливості заварного тіста та приготування виробів з нього, основи створення фірмових авторських виробів, особливості технології приготування авторських еклерів. Були застосовані елементи кулінарної імпровізації та власний дизайн оформлення.
На дегустацію були надані: «Солоні еклери з сирним кремом», «Еклери з карамельно-молочним конфітюром».
Студенти засвоїли креативні тенденції поєднання інгредієнтів, способів приготування та подавання.
Було дуже смачно!!!