Викладач Університету Туган-Барановського у програмі «Ракурс» ТРК «Рудана»

Телепрограма «Ракурс» до Міжнародного дня кухаря і кулінара

Міжнародний день кухаря і кулінара відзначається щорічно 20 жовтня, починаючи з його заснування конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств у 2004 році

ТРК «Рудана» випустила присвячений до цього дня тематичний випуск передачі «Ракурс», в якому взяв участь і старший викладач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельно-ресторанної справи та підприємництва Університету Туган-барановського Юрій Коренець.

Він відповів на питання ведучої Ірини Павленко та торкнувся питань відновлення, збереження та розвитку гастрономічної культури України, підготовки майбутніх талановитих кулінарів, поділився секретами вдосконалення професійної майстерності кухарів.

341 разів прочитано